mbsg logoT: 0487 59 3580 | E: info@paulvanbergen.nl

g
 

Over Ons

Historie

Paul is in 1988 afgestudeerd aan de IVA te Driebergen. Hij is toen als verkoper gaan werken bij een universeel autobedrijf. Na een jaar heeft hij de overstap gemaakt naar het autobedrijf van zijn twee broers (Maikel en Gert), dat gevestigd was in Barneveld.

In 1992 hebben ze een filiaal geopend in Boven-Leeuwen. In 1993 is Maikel uit het bedrijf gestapt om een wereldreis te gaan maken en hebben Paul en Gert het bedrijf voortgezet. Ze hebben toen besloten om de vestiging in Barneveld te sluiten en zich volledig te gaan richten op het bedrijf in Boven-Leeuwen, wat zich nog in de opstartfase bevond. Een belangrijke factor dat voor beide heeft meegespeeld om het bedrijf in Barneveld te sluiten was dat ze zijn geboren in het “Land van Maas en Waal” en hier ook het grootste deel van hun leven hebben gewoond.

In 1996 heeft Paul het bedrijf overgenomen en is Gert uit het bedrijf gestapt. In 2006 is hij met zijn bedrijf verhuisd naar een nieuwe locatie in Druten, het voormalige pand van Motoport Druten. Vanaf het allereerste begin is het bedrijf gespecialiseerd in Mercedes-Benz.

Werkwijze

WIJ ZOEKEN VOOR U DE AUTO NAAR WENS……

Met ruim 30 jaar Mercedes-Benz ervaring op zak, verwelkomen wij u graag in onze showroom, waar u een wisselend assortiment vindt van ruim dertig tot vijftig perfect onderhouden Mercedes-Benz Companycars. Staat uw auto er echter niet bij, dan kunnen wij ons zeer grote netwerk in zowel binnen- als buitenland aanspreken om voor u de perfecte auto te vinden.

Door jarenlange ervaring met de import van Mercedes-Benz automobielen uit Duitsland, zijn wij in staat uw droomauto te vinden!!! Wij kopen deze auto’s alleen rechtstreeks bij Mercedes-Benz Duitsland !! Belt u met Jan Knevel (afdeling verkoop) en hij zal u alle uitleg geven die u wenst !!

Team Paul van Bergen

Kennis en ervaring staan centraal bij de samenstelling van het team waarop u kunt terugvallen. Autobedrijf Paul van Bergen heeft een reputatie daar waar het om betrouwbaarheid gaat.

Wij zijn u graag van dienst:

Paul van Bergen
t. (06) 53408545
paul@paulvanbergen.nl

Jan Knevel
Verkoop/leasing
t. (06) 83654964
jan@paulvanbergen.nl

Joeri van Bergen
Chef Werkplaats
t. (0487) 593 580

joeri@paulvanbergen.nl

Jeremy Nijenhuis

Reconditionering